Minggu, 09 September 2012

Zyraroxx Bikin Follower Datang Bertubi-Tubi

As Salam semua

Selamat sudah aku pulang ke kampus. Penat. Jangan cerita. Tambah pulak ada insiden-insiden tak terduga dan mengejutkan buat aku hilang fokus dan kus semangat sekejap. Takpelah, nanti senang-senang aku ceritalah, peram dulu kasi naik bau. Muahaahah! Itulah tensionnya dunia realiti. 

Back to fantasy, I mean here, my virtual life. 



Aku tengok eh ramai je yang join segmen Zyraroxx ni. Aku memang suka blog dia ni. Sebab blog dia comel dengan dudel dudel emo dia. Yes secantik orangnya lah. So, since ramai mengajak aku join segmen dia buat ni, apa salah aku turut serta kan sebagai tanda sokongan dan menambah kenalan. Ecewah, ayat macam retis lah pulak. Phuii lah! 


Last but not least, bagi memenuhi permintaan terakhir Zyra, kena lekatkan jumlah follower sekarang. Eh Alhamdulillah ada 2554 orang yang sayang kita lah. Eh, tapi mesti ramai lagi kan. Tapi yang 2554 ni kira gentleman lah, berani tunjuk sayang kita depan-depan. Kehkehkeh. Poyonya ayat gua! 



So, itu aje. Sekian. Salam kenal ye. 



p/s: Ni nak pegi jalan blog semua yang join. Eh, rajin pulak aku malam ni. 




0 komentar:

Poskan Komentar


Top