Selasa, 06 Maret 2012

Kura-Kura Boleh Berdiri | Vote For Kontot!

As Salam semua

Persaingan memang sengit sekarang ni. Currently Kontot hanya dapat 186 votes. Ada orang dah dapat sampai 260 votes dah ni. Mana lagi aku nak cekau undian-undian ni ye. Hmmmm boleh tak aku dapatkan undian dari korang semua yang datang blog aku ni. Sebab malam ni malam last untuk Kontot beraksi. Kalau baik, tolong share dan ajak sekali kawan-kawan korang like gambar Kontot, The Real Ninja Turtles ni ye...




Caranya mudah:



1. LIKE page CAW ini  ---

2. LIKE gambar KONTOT----


Mari sama-sama kita berganding bahu kita melindungi haiwan-haiwan di muka bumi ni..



p/s: Yang dah vote boleh share pulak, terima kasih banyak-banyak ye

0 komentar:

Poskan Komentar


Top