Senin, 05 Maret 2012

Cik Bunny Buat Giveaway LAGI, Join Sekarang!

*Mohon semua readers/visitors/follower untuk sudi meninggalkan komen di entry ini bagi merealisasikan impian aku. Insya-Allah, kunjungan balas untuk komentator bakal diberikan. Untuk entry baru, sila scroll bawah lagi...

As Salam semua

Cuti semester dah nak habis. Oh, kemalasan kelihatan bermaharajalela. Banyak perkara perlu diselesaikan senaiknya aku di semester ini. Baiklah, sebelum hectic week bermula, apa kata korang semua tambahkan rezeki kat Give Away ni. Nampak gaya hadiahnya berbaloi-baloi tu. Banyak dan semuanya lazat! Ehem...

KLIK SINI untuk join
Lagi buat kau meroyan, ni kau tengok sponsor yang berduyun-duyun ni. Bukan main lagi hadiah-hadiahnya. Syoklah!




Tapi yang buat aku tertarik adalah hadiah buat entry dengan komen terbanyak. Sumpah, aku mengidam ni! 


1x Business Card Design & Print (Custome, ikut pemenang nak letak ape) 

Bagi memenuhi tuntutan dan memeriahkan lagi give away yang super ohsem ni, aku nak tag wajib buat beberapa rakan blogger yang disayangi untuk join sama dan korang semua pun boleh jugak! Silakan.  Eh, jangan kata takut takde rezeki pulak, sebab urusan rezeki bukan kita penentunya lah! 

- Merpati Sejoli @ http://merpatisejoli45.blogspot.com//
- Cik Puan Bunga @ http://puterihati.blogspot.com/
- Cik Lyeen @ http://dewisyifaindehouse.blogspot.com/
- Nurul Chumel @ http://nurulchumel.blogspot.com/
- Mustwanie @http://mustwaniekl.blogspot.com/
- Pn. Nadia @http://diarinadiaa.blogspot.com/

Maka dengan ini besarlah harapan aku untuk korang semua sudi untuk membantu merealisasikan impian aku memiliki name-card blog tersendiri. Baru nampak eksklusif kan. Sudi-sudikanlah korang tinggalkan komen berserta doa untuk aku. Terima kasih daun keladi. Yang penting, komen kat entry ni...

0 komentar:

Poskan Komentar


Top