Selasa, 07 Februari 2012

Kerana Anak Dara Dr.Harlina & Dr.SMS...

As Salam semua

Kerana ENTRY INI, tak sangka...wanita yang menjadi salah satu inspirasi aku sudi membalas komen.


Bukan tu je, terus jadi hits untuk blog aku yang tak seberapa ni tak sampai pun 1 jam lepas aku publish entry tersebut. Bella memang baby yang sangat bertuah lah.


Terima kasih banyak-banyak buat Dr. Harlina dan baby comel lagi bijak Bella. Semoga Bella, mummy dan daddy dirahmati Allah dan moga Bella jadi anak solehah. KLIK SINI untuk ke blog Dr. Harlina.



p/s: Kalau Dr.SMS yang reply comment, boleh pengsan aku dibuatnya...

0 komentar:

Posting Komentar


Top