Jumat, 13 Januari 2012

Swirly Sno Lazat Menggoda, Sedap Tak Terkata!

As Salam semua


Ini adalah peluang yang paling ditunggu-tunggu. Promotion paling hebat untuk dessert-lover. Janganlah lepaskan peluang. Sekarang ni kan musim panas, mesti tekak kita mengidamkan sesuatu yang sejuk, manis, lazat dan berkrim? Bayangkanlah perisa strawberry yang melimpah ruah, chocolate pekat yang yummy dan yang pasti kesegaran buah-buahan yang memikat jiwa. Aduhai lazatnya! 



Jadi, inilah masanya untuk korang semua menikmati Swirly Sno (Frozen Yogurt). Tengok gambarnya pun dah tergoda-goda. Menjilat-jilat jari ni haaa. Kalau Tutti Frutti mungkin agak mahal, tapi ini adalah DEAL PALING BEST. Dengan hanya RM 7.90 korang boleh menikmati kelazatan Swirly Sno untuk DUA cup! Ye, bukan satu tapi dua! Yang mana harga asalnya adalah RM 15.80. Jimat 50 % tu!!!

Topping pulak, pilih aje mana yang korang nak. Daripada buah-buahan segar kepada coklat lazat! Dan yang paling penting, yogurt Swirly Sno adalah fat-free! So, bukan satu masalah pada mereka yang sedang berdiet. 

Perluke aku ajak lagi? Cepat!!! Dapatkan Swirly Sno Yogurt Frozen DISINI!!! 





0 komentar:

Posting Komentar


Top