Rabu, 11 Januari 2012

Senangnya Nak Menutup Cela Di Muka!

As Salam Semua




Alahai, teknologi hari ni bukan sekadar wujud pada gadget, malahan kosmetik pun ada jugak! Sangatlah kagum dengan penemuan dan invention terkini Loreal. Kiranya, tepek-tepek ni macam dah trend lama dah. Ni ha pakai roll on je. Nampak sangat eksklusif dan menarik. Yang pasti, kesannya juga menarik. Sebab ia akan membolehkan tempat-tempat yang sukar untuk ditepek dapat dicapai. Selain tu, mesti hasil roll-on akan menyebabkan bedak sekata dan flawless. Mana taknya, pori-pori akan ditutup dengan sekata dan tanpa cela. Selain tu, masa jugak dapat dijimatkan! Tak ada lagi istilah make up sampai 3-4 jam kan! Fuh.fuh. Memang sangatlah best kalau dapat sebijik ni. Hari tu pun, masa kat Watson, aku ada usha benda ni.  Nampak unik sangat. Harga tak ingat pulak... tapi rasanya bawah RM 50 kot. Kalau nak cantik, harga tolak tepi kan... 

Korang nak jugak tak? Kalau nak... MARI BACA INFO DISINI






0 komentar:

Poskan Komentar


Top