Selasa, 03 Januari 2012

Mini Give Away : TQ Followers | Senarai Calon Pemenang!

As Salam semua

*STICKY POST UNTIL 4th Jan 2012


Alhamdulillah, dah jejak tahun 2012. Dan secara rasminya Mini Give Away : TQ Followers juga tamat. Terima kasih banyak-banyak diucapkan kepada semua yang menyertai Give Away ni. Jadi, bagi mengelakkan kesulitan di kemudian hari, semua peserta boleh check link anda kat bawah ni sebagai pengesahan penyertaan anda diterima. *polite tak bahasa aku? ada ayat emcee tak?*

SENARAI CALON PEMENANG
 MINI GIVE AWAY : TQ FOLLOWERS

38. Bella
41. Aqeela
52. Ayiel
61. Anna 
65. Mas 
66. Zalina
75. Azza
82. I-Sya
86. Shera
92. Baby
95. Miecha
98. Finiey
107. Che-a
108. Natasya
109. Zaty
112. Ieyra
116. Anis
117. ASR


So, sekarang ni aku nak melawat blog korang semua 124 orang tu dan usha-usha, klik mana yang patut. Dan aku jugak akan mulakan cabutan undian beberapa jam dari sekarang. Insya-Allah. Doa ye nama ada rezeki! Oh, kalau ada masalah dengan link bagitahu cepat. Good luck!



0 komentar:

Posting Komentar


Top