Jumat, 27 Januari 2012

"Aku Dah Tebuk Dia, Bro!"

As Salam semua

Selalu kita dengar perempuan bergaduh sebab lelaki kan? Apa yang jadi hari ni berbeza. Lelaki berebutkan perempuan. Tu tak kesah lah. Memang biasalah orang bergaduh berebut pasangan kan. Tapi, yang jadi masalah adalah bila dah gaduh, lelaki telah mengaibkan perempuan tu. Kau tengok lah ni...

Maaf atas penggunaan kata-kata tak bermoral tu! 

Haish malu kalau sampai macam ni kan? Walaupun misalnya perkara tu tak terjadi pun, maruah wanita tu dah tercalar kot. Mesti orang-orang akan fikir dia perempuan jenis tak baik. Macam mana pulak dengan family members yang baca? Maklumlah sekarang ni mak ayah pun ada FB! Aku bukak FB perempuan yang dimaksudkan tu, dah ramai pulak lelaki-lelaki tanya "Bila free?". Tak ke aniya tu... 

Kalau perkara tu betul, jawapan aku pada perempuan tu PADAN MUKA! Sapa suruh buat tak baik? Benda tak elok, sorok-sorok pun orang tahu jugak. Kau ingat lelaki nak jaga maruah kau ke lepas dia dah ratah kau? No way sayang!!!  

So, my advice... kalau nak berkawan dengan lelaki tu biar tahu batasannya. Jangan jadi murah ok! Tak pasal je, maruah kau tergadai di Facebook!.


* dapat idea untuk lelaki jenis macam ni. Jap g aku update!




0 komentar:

Posting Komentar


Top