Senin, 02 Januari 2012

Calon Pemenang Mini Give Away : TQ Follower | Kotak Ajaib

As Salam semua

Masing-masing berdebar kan tunggu keputusan Mini Give Away : TQ Followers? Sabar-sabar-sabar ye sayang-sayang semua. Tapi ini ada berita yang lagi mendebarkan... Aku baru je lepas tulis-potong-kumpul semua nama CALON PEMENANG. Nak tengok kotak ajaibnya? 

Kotak Ajaib aku-korang
Walaupun cuma 124 orang yang menyertai, *Alhamdulillah*  tapi boleh tahan jugak lah nak menulis dan potong line-by-line paper tu. Aku terbayang pulak, kalaulah Nisa Kay hari tu guna cara aku. Mati ooo tulis nama dekat 800 orang! 

Haaa nama sapa tu??? Angkat tangan! 

Jadi, keputusannya adalah....jeng-jeng-jeng








Eh...Eh..Eh... sabar! Bukan dalam entry ni. 


Korang kena stay tuned, Insya-Allah aku akan umumkan dalam masa terdekat. Tapi sebelum tu, aku nak bagitahu bahawa masa untuk check link korang masih ada iaitu sehingga jam 12.00 malam (Rabu-4/1/12) sahaja. Selepas tarikh tersebut, mana-mana pihak yang ada masalah dengan url link atau nama tercicir akan dipertimbangkan atau boleh disingkirkan. Mengikut budi bicara Ketua Hakim Negara. Ecececeh! Check betul-betul, nama dan url blog. Betul tak. Dan kalau baik hati, tolong bagitau calon-calon lain ye untuk buat benda yang sama. 


Fuh, aku sendiri berdebar lah! 


All the best semua. Doa cepat nama korang membawa rezeki. Amin! 




0 komentar:

Poskan Komentar


Top