Sabtu, 12 November 2011

Cepat!!! Dapatkan First Class Pass AIM 2011 | Link Live Streaming AIM 2011

As Salam semua
Malam ni AIM 2011 kan. Yes, yes! Aku dapat First Class Pass untuk Anugerah Industri Muzik kali ni. Bukan senang nak dapat. Pencalonan malam ni pun semuanya kaw-kaw. Tak sabar nak pakai lawa-lawa, make up-make up, jumpa artis, ambil gambar sama-sama.... Oh, ye aku tau memang ramai yang nak dapatkan First Class pass ni kan. Mudah je caranya, korang boleh dapatkan Pass First Class secara percuma dengan syarat korang kena pergi cepat-cepat serbu lokasi yang disebutkan di bawah! Cepat tempat terhad.

Event: Anugerah Industri Muzik 2011
Waktu: 8.00 malam (12 .11. 2011)





Cepat tau serbu tempat kat bawah ni...

cepat...



cepat.....


cepat....











































Tempat: Depan TV Anda kat rumah masing-masing




Keh keh keh keh. Haaa first kelasssssssss lah tu! Boleh bawak keropok, jajan dan cokelat semua. Siap boleh landing baring-baring lagi. Kelaaaas kan??? Yer lah, rumah setiap dari kita memang lah first class! Ok lah, fine. Mintak maaf ye. Saja nak gurau. Tapi jangan risau, ada live streaming link aku sediakan!



p.s: Jangan mara..... nanti kena jual!  LINK untuk LIVE STREAMING DISINI

0 komentar:

Poskan Komentar


Top