Senin, 12 September 2011

Betulkan Apa Aku Tulis Dulu Pasal Sihir Guna FB? | Tips Elak Sihir Melalui Internet

Salam semua

Agak terkejut jugak bila ada pengomen kat chatbox kata entry aku masuk Kosmo. Aku pun kembang semacam lah. Biar betul kan??? Entry mana satu. Terus aku laju je ke Kosmo Online.


 Wah, memang betul lah. Dulu aku ada buat entry pasal ni. Pasal sihir melalui FB.


Memang betullah, benda ni terjadi. Aku pun sekadar berkongsi ilmu yang aku dapat supaya kita semua terhindar daripada panahan sihir dan permainan jin, syaitan ni.  Jadi, pada korang semua yang nak baca full entry aku tak lama dulu pasal hal ni, korang pegi ke link bawah ni ye.






p/s: Berkongsi ilmu sangat dituntut dalam Islam.

0 komentar:

Posting Komentar


Top