Senin, 15 Agustus 2011

Update untuk Contest Paling Mudah : Teka Lagu Raya

Salam semua



Quick update ye untuk Contest Paling Mudah : Teka Lagu Raya.

Soalannya: 
Dalam banyak-banyak lagu hari raya, lagu apakah yang sebenarnya takde kaitan pun dengan Hari Raya tapi orang kerap nyanyikan lagu tu semasa hari raya.

Penyertaan yang diterima agak memberangsangkan, namun setakat jam 6.45am (16 Ogos 2011) ni, masih belum ada satu pun jawapan yang 100% tepat. Aku memerlukan jawapan yang paling tepat. Kebanyakan jawapan yang diberikan adalah 95% tepat. Hanya kurang sedikit sahaja lagi. *cuba cari info di google atau mana-mana laman web yang cerita gossip artis terkini. 

Bagi mereka yang bertanya berapa kali boleh cuba bagi jawapan, maksimum 3 kali sahaja. Selamat Mencuba dan All The Best. Ingat... sampai pukul 10 pagi ni sahaja. 


p/s: jika tiada yang menang sehingga pukul 10 pagi, ada 3 option : *nanti aku fikirkan

a) bagi jawapan yang sebenar
b) tambah 1 jam lagi
c) bagi klu/hint 


NAK JOIN KLIK SINI! 


0 komentar:

Poskan Komentar


Top