Selasa, 02 Agustus 2011

Update Sebulan Sekali Tapi Visitor Hari-Hari Ramai Giler. Komen!

Salam semua

Aku ada terbaca isu ni minggu lepas yang mana seorang blogger mengutarakan "Semakin popiler seseorang blogger, semakin sikit updatenya!" Aku tak komen paper, dan hari ni telah terbukti.



Aku pun nampak, apa yang dikatakan blogger tadi tu benar. Masuk ke blog salah sorang blogger femes kat Malaysia. Memang dah lama tak update. Around sebulan gitu. Tapi visitor yang online dalam satu masa mencecah 200 lebih orang. Hebat giler. 

Apa komen korang? Bagaimana pulak yang update setiap hari tapi visitor kurang?

Bagi komen dan pandangan. Insya-Allah malam ni kita rungkai dan bincang sama-sama ye! =)


p/s: nak pegi bazar Ramadhan. Nak kirim apa-apa?


0 komentar:

Posting Komentar


Top