Senin, 15 Agustus 2011

Update Contest Paling Mudah : Teka Lagu Raya . Hint + Bonus!!!

Salam semua

Soalannya :
Dalam banyak-banyak lagu hari raya, lagu apakah yang sebenarnya takde kaitan pun dengan Hari Raya tapi orang kerap nyanyikan lagu tu semasa hari raya.




Sorry semua, aku terlewat sebab tadi ada urusan sikit. Ampun ye. Jadi aku nak update dulu Contest Mudah : Teka Lagu Raya. Alamak... masih belum ada jawapan yang tepat ni. Semua dah hampir-hampir je.  So, aku yang memang tengah baik hati ni kan, telah memilih option B dan C. Iaitu bagi hint dan tambah 1 jam lagi. 

So, are you ready guys and girls?

Hint 1 : Lagenda & Ikon 1 Malaysia
Hint 2 : Terbaru, diiktiraf  Sultan Pahang
Hint 3 : Telah kembali ke rahmatullah

Bonus : Tambah 1 jam sehingga jam 12.50 tengahari (16 Ogos 2011).

Syarat lain macam biasa, sapa cepat dan paling tepat...dia dapat! Ooops, jangan lupa jadi follower ye. Senang nak roger korang! All the best semua. 



0 komentar:

Poskan Komentar


Top