Senin, 01 Agustus 2011

Mega Give Away Cik Yana & Cik Putih

Salam semua

Berderet-deret aku tengok orang buat post pasal join Mega Giveaway Cik Yana & Cik Putih. Bila dah berderet macam tu, tak kan aku nak lepaskan peluang kan. So, aku pun join sama lah. Mana tau ada rezeki Ramadhan. Memang super great lah hadiah yang ditawarkan. Terima kasih pada Cik Azhafizah, atas kesudian menjemput aku join sama GA ni. 

http://qalbisakinah.blogspot.com/2011/07/mega-giveaway-by-yana-cik-putih.html

Dan ini adalah sponsorship hadiah yang murah hati :



senarai sponsor :
  1. Scarf Sweethoney
  2. Wirda Azurainie.  
  3. Droplet House
  4. Lens Mania
  5. Ayu-Raudhah Shawlstore
  6. Nora Nabella
  7. Applepinkbow
  8. Syafeika Edora
  9. pixel mania
  10. Wan Hazel 
  11. Momo Chan Collection 
  12. NHL Colloection
  13. Kei Seinchi
  14. Sya Razali 
  15. Aimi Craft 
  16. Habibi Hamid
  17. Shawl Az 
  18. Imann Abdul
  19. Aan Boutique
  20. KZ Nabihah Boutique
  21. Ciktiqz Adamaya
  22. Tri Fa
  23. Kittyshawls 

Sebagai memenuhi syarat, aku nak tag tiga orang yang bertuah untuk join :


Wish me luck semua. Aku pun doakan korang berjaya! Oh, korang juga dialukan join contest aku. 




0 komentar:

Poskan Komentar


Top