Selasa, 19 Juli 2011

Promotion Raya Baek Punyer! : Photoshoot Session Bernilai RM 100 Sahaja dari Orange-Photography!

Salam semua


Bila Hari Raya, kita semua nak abadikan moment family gathering tu kan! Aku sendiri suka kot. Pakai baju raya cun-cun. Kalau boleh bagi sedondon dan sekayu, pastu amek gambar kat studio, framekan dan boh kat ruang tamu. Bangga seyh!!! Yer, Orange- Photography.Com akan merealisasikan impian korang! Tapi kali ni, ada Lagi Best tau...sebab korang hanya bayar RM 100  sahaja untuk 1 jam studio photoshoot session yang harga normalnya ialah RM 400! Murah tak, murah tak??? 

Hey guys, The early birds catches the worms ok. Promotion ini hanya terhad kepada 30 orang yang bertuah sahaja. Dengan bayaran hanya RM 100, korang boleh bawak mak, ayah, adik, abang,kakak, makcik, pakcik semua lah untuk bergambar sama. Tapi ada satu lagi syarat, RM 100 tu untuk 5 orang sahaja tau. Jika 6-10 orang, korang hanya perlu bayar lebih RM 50 je iaitu RM 150!!! Masih lagi murah tu bang....Bukan tu je, segala props akan disediakan oleh Orange-Photography dan akan jadikan photoshoot korang persis photoshoot model terkenal. Fuhyoooo..... 

Shoot kat mana? Jangan risau, Orange-Photography ada White Studio sendiri. Jemput datang & singgah di alamat ini: 

No T2-2B, Tingkat 2, Kompleks Amaniah, Batu Caves, Selangor

So, what u waiting for??? Booked now and save the date with your happy family moment! Korang boleh book tarikh-tarikh yang ditetapkan ni untuk sesi penggambaran : 
 6 August

 7 August
 13 August
 14 August
 20 August
 21 August
 27 August
 28 August

Oh, lupa pulak... korang akan diberikan soft copy & kalau korang berminat boleh mintak Orange-Photography printkan sekali gambar korang tu. Takde masalah lah tapi lain harga lah ye. Apa tunggu lagi, cepatlah buat tempahan. Ingat... hanya untuk 30 orang terawal sahaja. Jika korang berminat, korang hanya perlu berikan 

Nama, Nombor Telefon & Bilangan Ahli Keluarga kepada ; 
Orange-Photography.Com di nombor 017-6011504 (Office) atau
email terus ke : photography_orange@yahoo.com
FB Fanpage : www.facebook.com/pages/Orange-Photography/134572526581016
Website : www.orange-photography.com

Masih meragui kehebatan photographer Orange-Photography.com ni lagi? Nah lah korang, aku bagi contoh beberapa gambar shoot untuk Hari Raya! Memang osemmmm!!!


Cool jugak ni buat kad raya kan.
Bila birthday waktu hari raya...

Meriahnya raya! 
Kes nak duit raya lah ni
Gambar Family cenggini pun best gak. 


p/s: Jangan lupa sebut nama aku nanti bila korang deal. Boleh dapat murah! *tak jamin. hehehe


0 komentar:

Posting Komentar


Top