Kamis, 09 Juni 2011

Video Anak Beruang Yang Penakut Giler Tapi Maintain Cute

Salam semua

Semalam, memang ramai yang join WORDLESS WEDNESDAY kan? Aku pun tak ketinggalan jugak. Jadi untuk sesiapa yang ketinggalan entry semalam, KLIK DENGAN COMEL DISINI.  Baiklah, mungkin ada yang tak dapat meneka, apakah maksud tersirat yang aku cuba sampaikan melalui gambar semalam kan? Hehehehe... dengan title SAVE THE MALE, ada dua point yang cuba aku tekankan. Pertama, TOP atau BOTTOM merupakan terma bagi lelaki gay (buat makluman yang tak tahu). Jadi, kalau boleh kita tolonglah selamatkan lelaki-lelaki TOP dan BOTTOM ini untuk kembali ke pangkal jalan. Kembali kepada naluri asasnya iaitu golongan perempuan. Sebabnya, sekarang ni kaum-kaum sebegini semakin meningkat naik serta menyukarkan kaum hawa menemui jodoh. Point yang kedua ialah, sekiranya dikalangan anda wujud lelaki TOP dan BOTTOM, jangan cari pasal dengan mendedahkan diri anda kepada Virus HIV dan AIDS. Sekali korang kena, menyesal seumur hidup! Bukan korang sahaja yang menderita, satu keturunan pun sama! Jadi, fikirkanlah....

Okeh, dah habis cerita pertama.... jom happy-happy dengan cerita kedua. Ni, aku ada satu video yang comel gile. Video anak beruang yang penakut giler babas. Tapi maintain cute tu........geram!!! Malas cakap banyak, jom tengok videonya. Lepas tengok komen tau!!! =) hehehehe



p/s: malam ni nak blogwalk! jemput-jemputlah aku singgah blog korang yer!



0 komentar:

Posting Komentar


Top