Sabtu, 11 Juni 2011

Pelancaran Official Banner & Watermark Blog! Thank you Cik Azhafizah

Salam semua

Hari ni nak launch dua benda yang sepatutnya dah lama aku letak kat blog aku ni, tapi maklumlah... aku kan wanita berkerjaya. Jadi kekangan masa merupakan musuh utama aku! Cewah!!! Heheheh....  Baiklah, jom cerita benda yang penting.

brand sendiri

sudi-sudilah utk xchange

Dengan lafaz Bismillah, aku nak war-warkan bahawa Blog Kesayangan aku ni telah pun memiliki watermark dan Official Banner sendiri. Walaupun agak ketinggalan, tapi tak kesah lah... yang penting dapat tukar-tukar dengan kawan-kawan blogger yang lain. Aku suka tengok banner yang cute-cute and animated. Sempoi giler....So, aku dengan segala hormat dan takzimnya menjemput anda..anda... dan juga anda sekalian bloggers untuk sama-sama tukar banner dengan aku. Silakan yer...Bantu-membantu amalan mulia kan??? Link ada diatas tu, sebelah kanan! Jangan malu, jangan segan, banner anda akan saya pamerkan!!! =)


Cik Merah Jambu yang kreatip!!! =) 

Jadi di kesempatan ni, aku nak ucapkan banyak-banyak terima kasih pada budak comel nama AZHAFIZAH yang telah sudi untuk melayan segala kerenah aku untuk buat banner dan watermark yang juga sama comel. Korang boleh jugak tempah dengan Fiza  header, banner, watermark mahupun nak make over satu blog. Insya-Allah Fiza akan buat yang comel-comel mengikut taste korang! Bukan tu je tau, harga yang Fiza tawarkan juga sangat murah dan berbaloi!!! Macam aku yang banyak songeh ni, buat banner dan watermark hanya RM 7 sahaja. Cara bayaran sangat mudah. Guna topup ajer! Cakap banyak pun tak guna, apa kata  korang  pegi usha sendiri hasil kekretipan Cik Fiza kita ni di BELOG SIHATI MERAH JAMBU


p/s: Harap ada yang bagi permission utk letak button banner aku di blog mereka! =)

0 komentar:

Posting Komentar


Top