Minggu, 05 Juni 2011

Contest Kami Kaki Blogging by Farez

Salam semua

Masih lagi dalam mood rajin untuk join contest/give away/ lucky draw. Thank you ifa sebab sudi tag sy! =) Kali ni, contest daripada seorang blogger lelaki yang bernama Fariz.  Bukan main cute lagi blog dia. Jom join sama. Aku tau korang semua kaki blogging kan?? Memang contest ni untuk korang!







So simple requirement untuk contest ni. Just tag another 3 bloggers. Jadi, kali ni aku nak tag 3 follower comel aku untuk turut serta dalam contest ni. Mana tau rezeki dorang kat sini kan...Spread the Luck bebeh....

Miss Azhafizah @ http://www.azhafizah.com/


Dateline 2 Julai 2011. Jangan tunggu lama-lama. Nanti lama-lama, hadiah diambil orang.... Wish me luck. Wish me luck...luck...luck...luck...!!!*semangat gilos!

0 komentar:

Posting Komentar


Top